Tidskriften Ponton

Du läser väl Ponton?

Ponton är en tidskrift för dig som tycker om att skriva eller läsa vad unga från Sverige och övriga Norden skriver. Syftet med Ponton är dels att inspirera, dels att vara ett forum för unga tankar och värderingar.

Vill Du vara med i Ponton? Du som är mellan 14 och 21 år och skriver dikter och noveller är välkommen att skicka in ditt material till skriv@ponton.nu Glöm inte skriva namn, adress, telefonnummer och ålder. Vanlig post går också bra. Svartvita fotografier och illustrationer välkomnas också. Skicka helst in printar med post, mejlar du in bilder så måste de vara högupplösta, dvs 300 dpi stora.

Det går att prenumerera på tidskriften Ponton. Ett år kostar 110 kronor för privatpersoner och 150 kronor för institutioner. Du skickar namn och adress till: ekonomitjanst@natverkstan.net eller: Ponton/Nätverkstan, Ekonomitjänst NÄTEK, box 311 20, 400 32 Göteborg.

Intformation om hur du prenumererar hittar du också här!

Och ett tips! Ge bort en prenumeration i present till någon du vet tycker om att skriva. Det blir till en present som räcker ett helt år!

Här hittar du tidningen Pontons egen sida.

 

Målgrupp:

Skrivet av: Staffan Engstrand den 3 september 2013