Läslov på biblioteket

Välkommen till ett spännande och roligt läslov på biblioteken i Solna!

Läslov på biblioteket

1. Rysliga timmen (Bergshamra)

Datum måndag 26 oktober 2020 15:00 - 16:00
    Plats Bergshamra bibliotek

Vi kickar igång läslovet med en mysryslig träff där vi får höra spännande spökhistorier och får massor med bra boktips.

2. Spökhistorier i Skytteholmsparken

Datum tisdag 27 oktober 2020 15:00 - 16:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Vi läser läskiga berättelser och tipsar om spännande böcker. Kom gärna utklädd! Från 7 och uppåt. Ingen anmälan krävs. Vi är vid statyn "Det var dans bort i vägen" nedanför Skytteholmsskolan.

3. Rysliga timmen (Solna C)

Datum onsdag 28 oktober 2020 15:00 - 16:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Vi bjuder in till en mysryslig träff där vi får höra spännande spökhistorier och får massor med bra boktips. Vi avslutar med läskigt fika där vi bjuder på vampyrblod och spindelmuffins. Vi håller avstånd. Från 7 år.

4. Häxskola med Tuvalisa Rangström

Datum torsdag 29 oktober 2020 14:00 - 15:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Kom och träffa Tuvalisa Rangström som skrivit boken ”Elins hemligheter – En handbok i häxkonst”.

Pågår hela veckan:

Pysselpåse: Kom till något av biblioteken i Solna och berätta om en bok du tycker om och få en påse med material och tips på läskigt pyssel.

Tipspromenad: Läskig tipspromenad hela veckan. Testa dina kunskaper om spökböcker och andra rysliga fakta. Tävla om fina priser!

Läsbingo: Delta i vårt kluriga Läslovsbingo. Du har hela läslovet på dig att klara uppdragen. Lämna in din bingotalong till oss när du har fyllt i en hel bingorad så får du en present.

den 15 oktober 2020