Begränsad åtkomst till Meröppet 6-12 juni – Bergshamra biblioteks barnavdelning görs om

Den 3 juni påbörjar vi arbetet med att förnya barnavdelningen på Bergshamra bibliotek. Meröppet är därför avstängt torsdag 6 juni- onsdag 12 juni på grund av säkerhetsskäl. Obs! Begränsad åtkomst till barnavdelningen till och med vecka 25.

Våra bemannade öppettider gäller som vanligt. Åtkomsten till barnavdelningen kommer att vara begränsad vecka 23 och 24.

Hoppas ni kommer att gilla vår nya barnavdelning!

Obs! Åtkomsten till barnavdelningen är fortfarande begränsad och kommer med största sannolikhet att vara det till och med vecka 25.

Meröppet Unavailable

6 – 12 June

We are renovating the children’s department

Renovation of the Children’s Department at Bergshamra Library will start on the 3rd of June. For safety reasons The Open Library (Meröppet) will be unavailable between the 6th and 12 of June.

Our manned opening hours have not changed during this time, however access to the childrens department will be limited during week 23 and 24.

We apologise for the inconvience but hope you will enjoy the new childrens department once the renovations are finished!

den 29 maj 2019