Läxhjälp och räknestuga

26 maj tisdag 2020
2019-12-17 till 2020-05-26.
Plats Biblioteket i Solna centrum

Behöver du hjälp med dina läxor? Eller vill du ha särskild hjälp med matten? Kom till biblioteket i Solna centrum! Här finns hjälp för alla och på alla kunskapsnivåer.

Läxhjälpare finns på plats och hjälper barn och vuxna. Vill du ha särskild hjälp med matten? Mattecentrum har räknestuga i Lilla Lila. Ingen föranmälan behövs.

Tisdagar kl 17-19 på biblioteket i Solna centrum. Hjärtligt välkomna!

Är du intresserad av att hjälpa till som "läxhjälpare"? Hör av dig på mejl till : stadsbiblioteket@solna.se

Homework help

Needing help with your homework? At the Library in Solna C we offer free homework help for everyone, regardless of age or education level. Mattecentrum can give you extra guidance with your math exercises.

Tuesdays 5-7 pm.

Are you interested in volunteering as a tutor? Please send an email to: stadsbiblioteket@solna.se