Läxhjälp och räknestuga

Kommande tillfällen

1. 2019-05-28 17:00 till 19:00.

28 maj tisdag
    Plats Biblioteket i Solna centrum Vardagsrummet
    Datum 17:00 – 19:00
Visa alla

Behöver du hjälp med dina läxor? Vill du ha särskild hjälp med matten? Kom till biblioteket i Solna centrum! Här finns hjälp för alla och kunskapsnivåer.

Läxhjälpare finns på plats och hjälper barn och vuxna med läxor. Ingen föranmälan behövs. Vill du ha särskild hjälp med matten? Mattecentrum har räknestuga i Lilla Lila.

Tisdagar kl 17-19 på biblioteket i Solna centrum.  Hjärtligt välkomna!

Är du intresserad av att hjälpa till som "läxhjälpare"? Hör av dig på mejl till : stadsbiblioteket@solna.se

Homework help

Needing help with your homework? At the Library in Solna C we offer free homework help for everyone, regardless of age or education level. Mattecentrum can give you extra guidance with your math exercises.

Tuesdays 5-7 pm.

Are you interested in volunteering as a tutor? Please send an email to: stadsbiblioteket@solna.se

Obs! Tisdag 28 maj endast läxhjälp, ingen räknestuga.

Tuesday 28th of May only homework help, no extra help with math exercises from Mattecentrum.

Alla kommande tillfällen

1. 2019-05-28 17:00 till 19:00.

28 maj tisdag
    Plats Biblioteket i Solna centrum Vardagsrummet