Invigningskalas!

Arrangemang

Vi inviger den nya barnavdelningen på biblioteket i Solna centrum. Det blir en dag fylld med böcker, musik, konst och kanske lite magi! Välkomna!

11.15 Film och saga med Bu och Bä. Från 3 år.

11.45-12.10 Älgarna demonstrerar i Djurens Brevlåda. Svängigaste musiken med James Hollingworth.

12.15-12.30 Invigningstal av Peter Edholm, Kultur- och Fritidskommunalråd Solna stad & bibliotekarie Isak Kullman.

12.30-13.00 Johanna Molvin, konst- och kulturstrateg, presenterar Solna stads nyinköpta konst tillsammans med medverkande konstnärer:

”Samtal om barnböcker och konst” -  Sara Olausson & Marcus-Gunnar Petterson

”Den del av verkligheten jag behöver mest” - Pia Sandström

13.00-13.40 Magiskt mingel med trollkarlen Jonas Södergren

13.00-15.00 Kreativt med Kulturskolan. Skapa egna teatermasker och prova kostymer från Solna kulturskolas kostymförråd.

14.00-14.25 Älgarna demonstrerar i Djurens Brevlåda. Svängigaste musiken med James Hollingworth.

14.30-15.30 Kom och hjälp Magnus Ljunggren trolla fram berättelser ur ingenting. Han visar också några av sina många berättelsemaskiner. Magnus Ljunggren är författare och har bland annat skrivit den lättlästa serien "Riddarskolan". Från 6 år.

Ingen föranmälan, varmt välkomna!