Digital IT-hjälp hemifrån, på engelska och svenska

Arrangemanget har redan varit

23 mars tisdag 2021
2021-03-23 till 2021-03-23.
Plats Biblioteket i Solna centrum

Digital IT Help from Home – English or Swedish

Behöver du hjälp med enklare IT-frågor, eller vill du veta hur man använder bibliotekets E-tjänster? Vi svarar på frågor och handleder dig i den digitala vardagen.

Anmäl dig via hemsidan, mötet sker sedan via Teams, antal platser är begränsade. Vi kontaktar dig före mötet för att höra vad du vill ha hjälp med.

Do you need help with simple Digital Information Technology related questions, or do you want to know more about how to use the many library digital services? We can answer your questions and guide you through your daily digital landscape.

Register on our homepage and participate in a digital meeting via Teams. Please note that places are limited. We will contact you prior to the meeting to establish what you need help with as part of our preparation.

OBS! Digitalt via Teams: Anmäl dig här

Välkommen!