Boffice

Är du egenföretagare? Vill du utbyta kunskap och arbeta med andra företagare i en inspirerande miljö? Kom till Solnas mötesplats för företagare, Boffice.

Boffice möter Hoffice - gemensam mötesplats för företagare

Boffice är en mötesplats för företagare på biblioteket i Solna centrum och är öppet varje onsdag. Onsdagarna har ett varierat innehåll som kan bestå av eget arbete i gruppen och med ett flertal olika föreläsningar om företagande i syfte att inspirera och bredda kunskapen.

Hoffice är ett koncept där man jobbar hemma hos och ihop med andra personer. Det är kostnadsfritt, och i gengäld stöttar man varandra med både arbetsgemenskap och disciplin. Arbetspassen klockas och bryts med pausaktivitet. Deltagarna får berätta vad de tänker hinna med under dagen och går även igenom vad de faktiskt hann med att göra.

Boffice samarbetar med Hoffice. Hoffice flyttar hemifrån och testar nu att vara på en plats utanför hemmet, på biblioteket. Bofficedeltagarna kommer att få testa Hoffice arbetsmetod och genom att använda den metod och de erfarenheter som har gjorts inom Hoffice respektive Boffice ser initiativtagarna stora möjligheter att lyfta respektive metod till en gemensam.
Anmälan: anmäl dig via mail till

Ladda ner Boffice appen

Ladda ner Boffice gratisapp där du bland annat kan se öppettider, få kontinuerlig information om vad som händer på Boffice och göra affärer med andra Bofficeföretagare som anslutit sig till appen.

Varför Boffice?

Solna är en av de kommuner som har den högst växande företagsamheten i Stockholms län. Ett kännetecken på en attraktiv företagsplats är att den växer tack vare drivande entreprenörer och företag. Därför har Solna stad tagit ett nytt grepp och öppnat upp en typ av arena, Boffice, där du kan stärka dig, ditt företag och där du kan bredda ditt nätverk. Idén med Boffice är hämtad från trenden med att "ha kontor" på caféer "Coffice" eller samla sig i grupp hemma hos någon och arbeta tillsammans "Hoffice".

Under Boffice första verksamhetsår är det framförallt föreläsningarna som har uppskattats av deltagarna i nätverket. Boffice nätverks-, inspirations- och utvecklingsaktiviteter är ofta välbesökta.

Om Hoffice

Hoffice är ett nätverk och en metod anpassat för att göra det möjligt för personer utan en naturlig arbetsplats att få stöd i att få saker gjorda. Medlemmarna i nätverket bjuder varandra till sina hem där de arbetar med sina respektive uppgifter med stöd av varandra. Den delade arbetsstrukturen på Hoffice skapar gynnsamma förutsättningar mellan fokuserat och väl prioriterat arbete och pauser. Hoffice ger utrymme för umgänge och delade aktiviteter samtidigt som de flesta upplever att de jobbar mer effektivt än när de är ensamma.

Frågor om Boffice maila till: info@boffice.nu

Kom och utveckla dina idéer och ditt företag på Boffice!