Barnteater: Räven i den kolsvarta natten

Arrangemanget har redan varit

26 januari lördag 2019
2019-01-26 till 2019-01-26.
Plats Biblioteket i Solna centrum
Kostnad: Gratis
Information:

Boka online

En varm och pyttelite otäck saga om att få komma in i värmen. För barn från 2½ år i vuxens sällskap.

I den kolsvarta natten söker alla små djur skydd för mörkret och alla faror som lurar där ute. De är särskilt rädda för räven för den är ju både listig och farlig. Kaninen skyndar sig hem i mörkret och är snabb att låsa dörren om sig. Inte långt därefter knackar det och där kommer ankan, sen musen och allra sist lammet som alla skakar av rädsla. De har både sett och hört räven alldeles bakom sig i skogen! Kaninen är snäll och öppnar dörren, även för dem han inte känner, och tillslut är det alldeles proppfullt i kaninens stora säng. Men då knackar det på dörren och den lilla rävungen står utanför och skakar...den har tappat bort sin mamma!

Detta är en alldeles underbar historia om att ta om hand varandra. Om att inte låta rädslan låsa någon ute. Om att omvärdera och innesluta. När den stora rävmamman till slut dyker upp och är alldeles utom sig av oro blir även hon insläppt och glädjen vet inga gränser. Alla små djur får plats i rävmammans stora svans, ingen ska frysa och ingen ska vara rädd.

Föreställningen väcker många frågor och uppmuntrar till samtal om rädsla och utanförskap, om behovet av att ta hand om varandra och om att våga öppna sin dörr även för den man kanske inte känner.

Boka biljetter här!