Jämställdhetsfokus i mars

I mars har vi jämställdhetsfokus på biblioteken i Solna med tre spännande program.

1. Filmvisning - Väck mig när ni vaknat

Datum torsdag 8 mars 2018 17:30 - 19:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Vi uppmärksammar internationella kvinnodagen 8 mars och visar Musikdokumentären ”Silvana - Väck mig när ni vaknat”.

2. Birgitta Ohlsson - Duktiga flickor revansch

Datum tisdag 13 mars 2018 17:30 - 19:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Birgitta Ohlsson berättar utifrån sin bok ”Duktiga flickors revansch” om hur det är att växa upp med höga krav på sig själv. Birgitta Ohlsson är riksdagsledamot och före detta EU-minister och en av Sveriges mest profilerade aktivister.

3. Jämställt föräldraskap

Datum torsdag 22 mars 2018 18:00 - 19:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Författaren Marie Björk talar om sin senaste bok "Vi ska ha barn – handbok i jämställt föräldraskap". Med humor och skärpa visar Björk hur nyblivna föräldrar kan berika och stärka sin relation genom ett jämställt föräldraskap, istället för att låta kärleken förgöras av småbarnslivet.

Skrivet av: Annica Thorell den 6 mars 2018