eMedborgarveckan 8 - 14 oktober

eMedborgarveckan är en nationell kampanjvecka där e-tjänsternas tillgänglighet är i fokus.

När man kan använda e-tjänster, internet och digitala forum och vägar för att hantera sin vardag, söka och använda information och göra sin röst hörd, är man eMedborgare. Att kunna vara digitalt delaktig är en demokratisk rättighet och den digitala kompetensen kan alltid utvecklas vidare.

Välkommen till oss på biblioteken i Solna!

Aktiviteter under eMedborgarveckan 2018

1. eMedborgarveckan: Drop-in Första e-hjälpen

Datum tisdag 9 oktober 2018 – onsdag 10 oktober 2018
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Behöver du hjälp med grundläggande IT-frågor? Vill du lära dig att ladda ner bibliotekets e-böcker eller e-ljudböcker? Vi hjälper dig!

2. eMedborgarveckan: Seniorsurf med Seniornet

Datum torsdag 11 oktober 2018 14:00 - 16:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

För dig som är äldre och osäker eller ovan att hantera datorer, surfplattor och smarta telefoner. Seniornet ger en ostressad första inblick i att ta sig fram i den digitala världen.

3. eMedborgarveckan: Låna en solnabo!

Datum torsdag 11 oktober 2018 14:00 - 16:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Är du nyfiken på att bli Startkompis i Solna? Eller deltar du redan? Vi berättar mer och hjälper dig att anmäla dig.

Skrivet av: Annica Thorell den 27 september 2018