Starta företag i Solna - seminarier på biblioteket i Solna centrum

Torsdag 25 september arrangeras Starta Företag-dagen i Solna. Det sker aktiviteter under hela dagen på olika platser i Solna. En av platserna där aktiviteter arrangeras är Solna stadsbibliotek!

Torsdag 25 september arrangeras Starta Företag-dagen i Solna, med syfte att inspirera och uppmuntra fler Solnabor att utveckla nya affärsidéer och starta företag. Kom på seminarier på Solna Stadsbibliotek.Det sker aktiviteter under hela dagen på olika platser i Solna. En av platserna där aktiviteter arrangeras är Solna stadsbibliotek, och de driftiga entreprenörerna Hasti Asadi, Alexander Grepe och Daniel Swenson håller i inspirerande seminarier för unga Solnabor. Alla är välkomna att lyssna och det är begränsat antal platser.

Information om alla aktiviteter för Starta Företag dagen finns på solna.se/startaforetag

Var: Vardagsrummet, biblioteket Solna c

När: Torsdag 25 sep, kl. 13-15.15

Seminarier:

13.00 - Vad kan biblioteket hjälpa mig med som nyföretagare? Biblioteket informerar

13.05 - Våga tro på din idé. Hasti Asadi och Hedieh Asadi berättar om hur de vågade satsa på en affärsidé.

13.20Varför frågar banken och alla andra efter en affärsplan? Jan Jansson, rådgivare på Start-up Stockholm/Stockholms nyföretagarcentrum berättar om vad som ska finnas med i en affärsplan.

13.45 - Vad kostar företagsstarten? -Jan Jansson berättar hur man gör budget.

14.10 - Det svåraste är att sätta igång - Alexander Grepe, grundare av ABC-gruppen berättar.

14.30 - Från säljbesök till pengar på banken - Håkan Järver rådgivare på Start-up Stockholm/Stockholms nyföretagarcentrum ger tips.

14.55 - Var får jag min envishet ifrån? Daniel Swenson från internetbolaget Bloglovin delar med sig av händelser som sporrat honom genom åren.

Varmt välkomna!

Skrivet av: Karin Tegréus den 19 september 2014