Sportlov på biblioteken i Solna

På sportlovet händer det massvis av roliga saker på biblioteken i Solna!

Kollage med bilder på aktiviteter som händer under sportlovet. Bild på My Palm som håller i en serieteckningsworkshop, bild på författaren Lena Arro som pratar om sina böcker på spöktema och bild på popcorn som illustration till sportlovsbio.

Om du är i Solna under vecka 9 erbjuder Biblioteken i Solna flera roliga aktiviteter; serieteckningsworkshop, resor med spöken och författarträff med Lena Arro, sportlovsbio och deckarquiz.

1. Sportlov: Serieteckningsworkshop med My Palm

Datum tisdag 25 februari 13:00 - 15:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Testa att rita serier! Lär dig hur man gör pratbubblor, tecknar roliga figurer och berättar historier med hjälp av serierutor. Passar både för de som aldrig har ritat serier och de som har lite mer erfarenhet. Från 7 år.

2. Sportlov: Resor med spöken med Lena Arro

Datum torsdag 27 februari 14:00 - 15:00
    Plats Biblioteket i Solna centrum

Om spöken och mystiska platser. Författaren Lena Arro berättar om sina senaste böcker: "Från Döda fallet till Ales stenar", "Linje 15 till Rannebergen" och "De dödas resa". Från 8 år.

Skrivet av: Camilla Käck den 4 februari 2020