Sommarlästips från oss på Solna stadsbibliotek

Har du slut på böcker inför semestern? Inget att läsa på sommarlovet? Svårt att välja? Kristina Herrlander är bibliotekschef på Solna stadsbibliotek och vill tipsa om några riktigt bra böcker att läsa i sommar.

Sommarläsning

Bibliotekschef Kristina Herrlander:

För mig är sommartid lika med lästid.  Det vill säga jag får den där tiden som jag behöver för att sjunka in i den värld som ryms inom bokens pärmar. Jag brukar bunkra upp med massor av böcker som jag samlat på mig under höst och vår och läser.

Här kommer några lästips från mig, det är en blandning av sådana böcker jag redan läst, sådana jag kommer att läsa i sommar och sådana böcker eller författare som jag har på min ”väntlista”: Kristinas sommarläsningstips

Filikon för  Kristinas sommarläsningstips

Solna stadsbibliotek vill också passa på att tipsa om bra böcker för barn och ungdomar: Sommarläsning för barn och unga
Filikon för  Sommarläsning för barn och unga

Vi finns här hela sommaren och hjälper dig att hitta bra böcker!

Skrivet av: Solna Administratör den 4 juli 2016