Samarbete med Karolinska Institutet

Solna stadsbibliotek inleder under hösten ett samarbete med Karolinska institutet (KI). En serie föreläsningar med populärvetenskapliga teman kommer att äga rum på biblioteket i Solna c. Vi inleder hösten med en föreläsning om lärande genom hela livet.

symbol för studier

Linda Barman är pedagogisk utvecklare vid Karolinska Institutet och forskar inom medicinsk pedagogik. I den här föreläsningen berättar Linda om vad som påverkar lärande och ger exempel på hur vi – både i yrkeslivet och som privatpersoner – kan lära nytt och lära om genom hela livet. Arrangör: Karolinska Institutet i samarbete med Biblioteket Solna C. Tid & plats: torsdag 16 oktober kl. 18.00, Biblioteket Solna C

I november är det dags för nästa föreläsning. Marie Åsberg är senior professor i psykiatri och forskar kring stressrehabilitering och åldrande på Danderyds sjukhus. I den här föreläsningen berättar Marie om sitt arbete med att förebygga utmattningssyndrom, de farligaste fallgroparna, vem som drabbas och hur man kan undvika att ”gå in i väggen”. Arrangör: Karolinska Institutet i samarbete med Biblioteket Solna C. Tid & plats: torsdag 13 november kl. 18.00, Biblioteket Solna centrum.

symbol för studier
 

Skrivet av: Solna Administratör den 26 juni 2014