Problem med inloggning?

Vi har precis uppdaterat vårt system, och vissa upplever problem med inloggningen.

Vi har precis uppdaterat vår system, och vissa upplever att det varit problem med att logga in. Vi undersöker detta. Här kommer några tips på vad du kan testa om det inte funkar för dig!

Använd ditt personnummer/bibliotekskortsnummer + pinkod för att logga in. Du som tidigare har skapat ett användarkonto med användarnamn och lösenord på vår gamla webb kan fortfarande använda det för att logga in. Du kan däremot inte använda dina gamla inloggningsuppgifter i kombination med personnummer/bibliotekskortsnummer eller PINkod.

Kombinera alltså personnummer med PINkod och ditt gamla användarnamn med ditt gamla lösenord.

Om du trots allt inte kan logga in kan det vara så att det finns gamla uppgifter sparade i din webbläsare. Prova då att byta till en annan webbläsare.

Kontakta oss om du fortfarande har problem!

den 16 oktober 2017