Inte vem som helst

En berättelse om att våga vilja välja väg!

Det är klart att om man har planerat det närmast kommande året i sällskap med en tjej, och hon sedan väljer att hoppa av, till förmån för collegestudier, så har man ju anledning att deppa. Colby deppar. Han ser ett underbart år i Europa försvinna sin kos. Det kommer inte att bli Stockholm Berlin Amsterdam eller Paris. Och det kommer inte att bli Bev. Eller Beverly, som hon heter. Eller?

Colby har lovat att köra turnébussen åt tjejbandet, i vilket Bev sjunger. En veckas turné. De har sommarlov. Folkabussen de färdas i användes av Colbys pappa, som själv hade ett mindre uppmärksammat band tjugo år tidigare. Av en slump hittar de i en liten håla när en av tjejerna ska låta tatuera sig, en bild som föreställer Colbys pappas första skivomslag. Som tatuering. På en främmande människa. Och det är Colbys mamma som gjort bilden. Sammanträffande?

Det här är en fin bok om relationer, om att gå vidare, om att vara sig själv, men också om att bli kvar hos varandra. Är det möjligt? Det beror kanske på hur kärleken ser ut. Hur man vill att den ska se ut. Colby och Bev tycks i alla händelser må bra, om också med en hel Atlant emellan sig.

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Staffan Engstrand den 1 augusti 2014