Förändringar i samband med byte av utskriftssystem

I samband med att vi byter utskriftssystem sker några förändringar på biblioteket i Solna centrum och Bergshamra bibliotek. Detta behöver du veta:

Bild på skrivare, dator, surfplatta och mobil som illustration till information om byte av utskriftssystem på biblioteken.
  • Vecka 11 (9-15 mars) byter vi utskriftssystem på biblioteket.

• Med det nya systemet Princh kommer du kunna skriva ut från mobil, surfplatta, egen dator eller bibliotekets datorer.

• Du betalar utskrifterna direkt med bankkort via din utskriftsenhet eller kontant/med bankkort vid kassan i receptionen.

• Kopieringskorten som vi säljer går därefter bara att använda i kopieringsmaskinen, ej för utskrift.

• Det kommer inte att gå att boka dator på biblioteket i Solna centrum. På Bergshamra bibliotek har det inte gått att boka dator tidigare heller. Inget lånekort behövs och ingen inloggning krävs. Det kommer dock att gå att boka dator 5 och 6 på biblioteket i Solna centrum för den som önskar. Du bokar dessa datorer manuellt i informationsdisken, på plan 1.

• Datorerna kommer att vara ur bruk under vecka 11 på Biblioteket i Solna centrum, då bytet till det nya systemet sker.

• Datorerna kommer att vara ur bruk från och med onsdag 11 mars på Bergshamra bibliotek och framåt, då bytet till det nya systemet sker.

Vi hoppas att du kommer att tycka om det nya systemet!

den 3 mars 2020