Jullov på Biblioteken i Solna

På jullovet händer det massvis av roliga saker på Biblioteken i Solna. Kom på jullovsbio, var med om en färgsprakande sagoföreställning med Bland Drakar och Dragqueen, måla en vintersaga och nyårspyssla. Du kan också delta i Julboken.

Läs mer om jullovsaktiviteterna på Biblioteken i Solna i bibliotekets kalender "På gång" som du även når genom länkarna nedan.

Bibliotekeket i Solna centrum

28/12 Jullovsbio: Apstjärnan

29/12 Bland Drakar och Dragqueens

4/1 Måla en vintersaga

5/1 Jullovsbio: Nelly Rapp - Monsteragent

Bergshamra bibliotek

29/12 Nyårspyssel

Du kan också delta i Julboken:

Vår bokjury - Julboken

Är du mellan 6-15 år? Då kan du vara med i Julboken! Låna och läs valfria böcker under jullovet. Därefter kan du skriva vad du tycker om böckerna i julhäftet som finns att hämta på biblioteken. Du kan också ladda ned häftet nedan och skriva ut själv. Lämna sedan in ditt häfte på något av våra bibliotek mellan 3 och 22 januari så får du en liten present.

Ladda ned Julboken-häftet för egen utskrift.